Daar gaan we weer, spullen op de nek en sjouwen met de materialen en aas en voer naar de Hoge Vaart, de exacte locatie zal nader bekend worden gemaakt want de beoogde stekken bij "de Brasem" zijn onbereikbaar! We gaan wel richting Biddinghuizen!

Datum 4 Mei a.s, De tijden zoals altijd 07.00 uur loten in het clubhuis. Vissen van 08.30 uur tot en met 12.30 uur Hengelkeuze vrij!

Steeds populairder is het vissen op de in potentie grootste en zwaarste vissen binnen de wateren die ons omringen en dus is het tijd om een aantal experts aan het woord te laten. We doen dit in Clubhuis Ons Stekkie Zeewolde aan de Baardmeesweg nr 4

Datum, Woensdagavond 14 mei 2014

Tijden,Zaal open 18.45 uur  Aanvang 19.15 uur

Kosten, GRATIS voor jeugd en senioren

Wat gaan we doen;

De Snoekbaars hengelsport Almere heeft op donderdagavond tussen 18.00 uur en 21.00 uur dus op 24 April een mooi moment voor alle blauwe armband dragers vanuit Zeewolde, op vertoon van armband of VISpas van Ons Stekkie Zeewolde krijg je 20% korting op het assortiment. Vraag in de winkel naar de voorwaarden!

Klik op de banner voor adresgegevens en informatie.

Op Zaterdag 19 April begonnen we met het verzamelen bij de Merelhof, helaas bleek tijdens een aantal keren voor vissen de vis nog niet erg actief en dus verhuisden we na inschrijving naar de haven bij de COOP. Vreemd genoeg wisten maar enkele vissers hier vis te vangen en werd er een tweede keer verplaatst naar de plas bij Bodyplan en daar was het dan eindelijk voor een ieder raak!