Zondag 20 augustus was het weer tijd voor de jaarlijkse polderkampioenschappen, teams van polderverenigingennhadden de mogelijkeheid om deel te nemen aan dit team event.

Beste individuele deelnemer van  " Ons Stekkie"  werdt Gertjan Boute met ruim 2 kilo vis drog hij zijn steentje bij aan het totalgewicht van de beste 6 vissers per vereniging die dan de score per vereniging bepaalde. De lage gewichten gaven een strijd weer die erg close leek te verlopen.

Leek! Want uiteindelijk was er toch ruim 1 kilo verschil tussen de winnaar Lelystad en onze club. 1 kilo is normaliter niet veel maar met de matige vangsten lastig goed te maken.

Opvallend was de score van de veruit jongste deelnemer Tim Copier van onze club, hij werd overall 5e.

Kortom, de wisselbeker blijft in Lelystad en 2018 zal de strijd weer losbarsten, dit keer in Zeewolde.

Gertjan had vooraf al veel zin in de wedstrijd!

 

Zeewolde, Twee jonge leden van de Lokale hengelsport vereniging "Ons Stekkie" blijken ware doe het zelvers!

Arjen uit het lokale Streetfishing team en zijn maatje Alek zijn beiden visgek en dat bedoelen we zeeeeeeer  positief.

Ze keken op hun bankrekening en die liet het even niet toe een boot te kopen, een belly boat was ook te duur en toen ontsproot het idee! We maken er zelf wel een.

Op 21 oktober is het tijd om te proberen ons als vereniging te plaatsen voor het NK clubteams, de wedstrijd wordt gevist op het NH kanaal nabij Akersloot. Een schitterend parkoers met super vangsten. Wanneer we ons plaatsen voor dit NK zal dat op 28 oktober worden gevist en dat wordt een uitdaging om ons team in te delen opdat we op twee fronten actief kunnen zijn want........

Traditioneel een wedstrijd voor alle Polder verenigingen, dus iedere polder vereniging kan zich hiervoor aanmelden met een ongelimiteerd aantal deelnemers.

Na afloop is er buiten de prijsuitreiking ook een hapje en drankje geregeld.

We vissen aan de Lage Vaart Lisdoddeweg te Lelystad.