Nieuwe video is geupload deze keer karpervissen op 't Mun Appeltern, dat geeft je alvast een mooi idee voor de 20e en 27e September, http://www.visseninzeewolde.nl/vissen/index.php/video-s 

Woensdag, 17. September 2014, 19:00

Op deze avond zal alle uitleg worden gegeven over het vissen op karper met de vaste hengel, Feeder en of Match hengel

Ook vragen over het forelvissen zullen worden beantwoord. Voor de 27e staat de avonturen vijver in Lelystad geboekt voor de jeugd dus wil je meer weten over hoe je dat kunt aanpakken ook dan is deze infoavond interessant.

Dit met het oog op o.a de visdag op Toms Creek 20 September. Opgeven kan nog steeds!  

op 27 September gaan we een hele middag gratis vissen op de avonturen vijver van Toms Creek.

We verzamelen om 11.30 uur bij het clubhuis van Ons Stekkie op de Baardmeesweg nr 4.

Opgeven moet want vol is vol!

Geef je op via  

Avontuurlijk Vissen,

Op de avonturenvijvers kun je het avontuur beleven van het vangen van bijzondere vissen! Hier zwemmen onder andere Russische en Siberische steuren, Europese meervallen en verschillende soorten karpers. Zo is het bij elke vangst weer een verrassing wat er boven water komt. Elke vis moet je voorzichtig behandelen, op een natte onthaakmat onthaken en daarna direct terugzetten.

Avontuurlijk vissen dus en helemaal gratis! Tenminste als jij jeugdlid bent bij onze club want deze middag is alleen voor jeugdleden!

Er een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden voordat je gaat vissen. Lees het reglement avontuurlijk vissen

Algemeen,

Het visavontuur kan beginnen! Er is voor ieder wat wils: tien vijvers voor forelvissen, karperen of steur- en meervalvissen. De vangst van elke vissoort is weer een andere beleving. Toms Creek werkt met sessies van vier uur. Je hebt geen visvergunning nodig. Heb je nog geen ervaring en/of vismateriaal? Geen probleem, we nemen een aantal forel sets mee!

Voorafgaand aan het vissen krijg je een visticket in de Lodge. 

Het Karpervissen op vijvers neemt rap toe in belangstelling. Geheel terecht want spektakel op vaste hengel Match of feeder is gegarandeerd! Wij willen senior leden uitnodigen dit met ons te gaan doen , we hebben een bomvolle vijver een hele dag geboekt! Tevens is een forellenvijver geboekt, jazeker ook dat de gehele dag, dus zo af en toe wisselen is mogelijk, zo kun je met spierpijn van het drillen van de Karpers en een mooi maaltje super verse Forel vanuit Lelystad de terugreis beginnen, let wel we hebben de gehele dag geboekt en dus verwachten we iedereen om 07.30 uur bij het clubhuis om vandaar naar Lelystad te gaan-

Het Karpervissen op commercial lakes Betaal vijvers is een vrij nieuwe manier van vissen en we bieden dan ook alle deelnemers aan om aan hen vooraf de juiste informatie en een goede uitleg/demo te verzorgen in het clubhuis. Je ziet er de nodige materialen en lokaas en aassoorten. Beter goed voorbereid dan een dag vol problemen!

De Informatie avond waar ervaren karper vissers alle uitleg verschaffen is niet verplicht maar wellicht heel handig!

Leden 2014 kunnen GRATIS prijzen winnen bij ONS STEKKIE!

Zeewolde, Win jij een van de Vijf geheel verzorgde Vis-Trips voor 2 personen of 1 van de 11 Super Maandprijzen? De nieuwe VISpas en/of vergunning voor 2014 heb je al of haal je nog bij HS Zeewolde, Bruna, Raven lelystad of HS de Snoekbaars Almere. 

Als grootse en al vele jaren achter elkaar snel groeiende vereniging in Zeewolde willen we graag aan alle “ Ons Stekkie”  2014 leden we een cadeau geven. Een unieke en fraaie polsband die uitstraalt dat je een sportvisser bent! Deze polsband ligt voor je klaar bij Hengelsport Zeewolde in de Raadhuisstraat en bij De Snoekbaars in Almere, je krijgt hem op vertoon van je “ Ons Stekkie” VISpas of jeugdvergunning 2014.

Dat is op zich al mooi maar er is meer,