op 28 Juli visen we aan Toms Creek onze jaarlijkse Carp a go go wedstrijd.

deelname maximaal 18 personen, geef je op tijd op!

komende zaterdag vissen enkele jeugdtoppers uit de regio om de plekken op het NK.

Alleen de beste 50% kan naar het NK en natuurlijk staan er ook weer de traditionele titels voor het regionale kampioenschap op het spel.

Zondag vissen de Ons Stekkie toppers hun zomer competitie wedstrijd, tussen 08.30 en 12.30 tref je de mannen en dame er aan ze zitten volop geconcentreerd aan de Spiekvaart om elke beet te verzilveren.

tijden etc staan in de clubagenda.

 

Uiteraard beseffen we ons dat niemand op voorhand blij is met dichtgegroeide sloten, plassen een vaarten.

Toch blijken ze in sommige gevallen wel heel veel en vooral bijzondere vissoorten aan te trekken. De situatie is zoals ze is en daar moeten wij sportvissers ons op aanpassen.

Vanuit Gemeente en het Waterschap is er alle welwillendheid om te maaien etc. maar de watertemperatuur is erg hoog en dus vragen we ons af wat voor een negatief effect dit heeft op de vis.

Wat kunnen we zelf doen? 

Bij het roofvissen is het zogenaamde weedless vissen en drijvend vissen een super optie,  we gaan dit keer in op de kikkervisserij!

Ja dat ben ik!

Nou dan is er voor jou tegen een absolute bodemprijs een set Teamkleding. 

Wat denk je van een Hoodie met gave opdruk, een Speciale bedrukte moderne flat Cap, een T shirt (Dry Fit), en dat allemaal voor maar € 20,00 per set?

Ja er is veel te koop in kleding, maar zo een gave set voor zo weinig geld dat kan niet hoor ik U zeggen, nou dat klopt! Maar wij maken het voor onze leden mogelijk!

Bestellen kan;