op 27 September gaan we een hele middag gratis vissen op de avonturen vijver van Toms Creek.

We verzamelen om 11.30 uur bij het clubhuis van Ons Stekkie op de Baardmeesweg nr 4.

Opgeven moet want vol is vol!

Geef je op via  

Avontuurlijk Vissen,

Op de avonturenvijvers kun je het avontuur beleven van het vangen van bijzondere vissen! Hier zwemmen onder andere Russische en Siberische steuren, Europese meervallen en verschillende soorten karpers. Zo is het bij elke vangst weer een verrassing wat er boven water komt. Elke vis moet je voorzichtig behandelen, op een natte onthaakmat onthaken en daarna direct terugzetten.

Avontuurlijk vissen dus en helemaal gratis! Tenminste als jij jeugdlid bent bij onze club want deze middag is alleen voor jeugdleden!

Er een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden voordat je gaat vissen. Lees het reglement avontuurlijk vissen

Algemeen,

Het visavontuur kan beginnen! Er is voor ieder wat wils: tien vijvers voor forelvissen, karperen of steur- en meervalvissen. De vangst van elke vissoort is weer een andere beleving. Toms Creek werkt met sessies van vier uur. Je hebt geen visvergunning nodig. Heb je nog geen ervaring en/of vismateriaal? Geen probleem, we nemen een aantal forel sets mee!

Voorafgaand aan het vissen krijg je een visticket in de Lodge. 

Het Karpervissen op vijvers neemt rap toe in belangstelling. Geheel terecht want spektakel op vaste hengel Match of feeder is gegarandeerd! Wij willen senior leden uitnodigen dit met ons te gaan doen , we hebben een bomvolle vijver een hele dag geboekt! Tevens is een forellenvijver geboekt, jazeker ook dat de gehele dag, dus zo af en toe wisselen is mogelijk, zo kun je met spierpijn van het drillen van de Karpers en een mooi maaltje super verse Forel vanuit Lelystad de terugreis beginnen, let wel we hebben de gehele dag geboekt en dus verwachten we iedereen om 07.30 uur bij het clubhuis om vandaar naar Lelystad te gaan-

Het Karpervissen op commercial lakes Betaal vijvers is een vrij nieuwe manier van vissen en we bieden dan ook alle deelnemers aan om aan hen vooraf de juiste informatie en een goede uitleg/demo te verzorgen in het clubhuis. Je ziet er de nodige materialen en lokaas en aassoorten. Beter goed voorbereid dan een dag vol problemen!

De Informatie avond waar ervaren karper vissers alle uitleg verschaffen is niet verplicht maar wellicht heel handig!

Na de trofee al in 2013 te hebben ontvangen was het ook dit jaar wederom raak voor team Ons Stekkie. Een fraaie prestatie! Maar wat te denken van polder kampioen 2013 en nu weer Brian van de Bovenkamp, ja het was weer heel erg duidelijk, met ruim 13 kilo was hij de nummer twee met ruim 6.5 kilo verschil de baas!