EEN WEL HEEL WISSELVALLIGE DAG MET WEDEROM DRAMATISCH SLECHTE VANGSTEN IN POLDERWIJK!

De 8e wedstrijd in de competitie was er een die sommigen graag en anderen nooit willen vergeten. Het contrast tussen de twee vakken was nimmer zo groot. 

Winnaar in Vak A werd Jan van de Bovenkamp met bijna 15 kilo, winnaar in van B werd Johan Baauw met 1.418 kg, hij was in vak B de enige met vis!

De uitslag spreekt voor zich maar niets is beslist.

De komende wedstrijd is zeker dat twee van de voorlopige virtuele top drie vissers er niet zijn Jan v.d Bovenkamp en Erik Mulder staan in Duitsland op een beurs dus die vangen op zeker niets! 

TOESLAAN DUS MANNEN!

De tussenstand met daarin verwerkt de 8e wedstrijd.

Op zondag 26 februari start de competitie in Alkmaar, de 4 matadoren onder leiding van Teamcaptain Richard gaan proberen de elk jaar behaalde podiumplaatsen wederom veilig te stellen.

De mannen zijn prima uitgerust met materialen en hebben reeds veel trainingsuren gestopt in de voorbereiding.

Ja we gaan voor goud maar weten ook dat het spelletje vissen heet en niet vangen, dat is ook het mooie van vissen in competitie verband. Je kunt je meten met andere vissers en elke visdag is het weer genieten van de onverwachte dingen of vangsten die er steeds weer zijn.

U hoort van ons.

Maandag 27 februari is het weer zover, om 19.30 uur is er de start van de 4e ronde in de lopende competitie.

Na de winst van Patrick v.d Bovenkamp afgelopen week bij het spel Tac Tics is het nu weer tijd voor 501.

Dus kom meedoen of kijken in ons gezellige clubhuis aan de Baardmeesweg nr 4.

Door mogelijk ijs op het water is de vliegvis STREAMER praktijkdag verplaatst  naar 26 februari.

ook als je de infoavond gemist hebt ben je van harte welkom en word je voorafgaande aan het vissen door onze specialisten bijgepraat over de nodige tips en trucs om er ook wat mee te kunnen vangen. Wij hebben materiaal, dus geen excuus! Kom ook op 26 februari a.s. We starten vanuit ons clubhuis waar de koffie dan al staat te pruttelen. 

Clubhuis open vanaf 08.30 uur

vissen tussen 09.00 uur en 14.00 uur waarna we gelegenheid hebben in het clubhuis nog even een snack te eten en wat warms te drinken om alles af te ronden met het uitwisselen van onze ervaringen deze dag.