In het altijd gezellige clubhuis van de h.s.v. "Ons Stekkie" zal op 8 Februari aandacht worden gegeven aan het in populariteit toenemende Streamer vissen op snoek. Op 12 februari trekken we de polder in voor de praktijk.

We starten woensdagavond 8 februari om 19.45 uur en gaan door tot iedereen het snapt, hopen we!

De uitleg word gegeven door ervaren vliegvissers die de klappen van de zweep kennen en hun kennis graag delen met onze leden, hun vismaten.

Darten is populair, ook bij ons Stekkie!

Tijdens de druk bezochte 1e ronde in de competitie 2017 waar de spelvorm 501 was ging de overwinning naar Dirk de Vries, een competitiespeler tussen de fanatieke recreanten. De winst kwam niet zonder slag of stoot! Meerdere deelnemers maakten het Dirk heel moeilijk maar klasse komt altijd boven.

2e werd Patrick van de Bovenkamp en derde (het blijft in de familie Jan van de Bovenkamp)

Beste dame deze avond Marina ter Horst gevolgd door haar dochter en Streetfishing specialist Fabienne ter Horst en derde werd Paula Petit!

De overige deelnemers vormden het grote middenveld.

Op 30 januari aanstaande volgt de 2e ronde in de dartcompetitie 2017.

2017 hengelsportvereniging " Ons Stekkie" viert haar 30 jarig jubileum.

2017 een nieuw jaar met 4 seizoenen, 12 maanden, 52 weken, 365 dagen, 8670 uren 525600 minuten, 31536000 seconden, samen maken we er iets moois van. 

Zeewolde, 2017 een jaar waarin de lokale hengelsportvereniging haar 30 jarig bestaan met een speciaal jubileum programma viert. 

Elke maand een activiteit in het teken van 30 jaar "Ons Stekkie"  dus een bomvol programma voor jong en oud, dames en heren in alle denkbare hengelsportstijlen maar ook andere hieraan gerelateerde activiteiten. 

Wat hebben we al gedaan en wat gaan we doen?

Hier een overzicht van het eerste kwartaal, met de uitslag en een verslag verslag van het eerste evenement.

Dat de visclub er goed opstaat in Zeewolde is gezien onderstaand plaatje een feit. Ook in 2017 zal de club er alles aan doen om deze status eer aan te doen! We zijn weer keihard bezig met de planning voor wederom een bomvolle agenda vorm te geven want, 

2017 is ons jubileumjaar want 30 jaar Ons Stekkie!!!!!! U gaat van ons horen!!!! nog meer dan hiervoor al een feit was!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vlnr Onze Voorzitter en de Burgemeester.

Een mooi team dat onze beide clubs door

soms roerige tijden dirigeert.