Wij vragen uw aandacht voor iets waar heel veel sportvissers en verenigingen de afgelopen jaren op gewacht hebben, de Visplannerapp. Met deze app op uw smartphone hoeft de sportvisserij niet meer het ‘dikke, zware boekje’ mee te nemen naar de waterkant.  Dus download gratis de Visplannerapp!

Geen onnodig boekje meer ontvangen, dat is mogelijk door u –als sportvisser- af te melden voor ‘het boekje’. Klik hier www.viswaterlijst.nl  om u vandaag nog af te melden. Hoe minder boekjes gedrukt worden hoe beter voor het milieu en de georganiseerde sportvisserij. Wij hopen dan ook dat u deze link deelt met al uw hengelsportvrienden.

Minder bomen kappen voor papier is ook groen denken!

Samen in Zeewolde voordelige en duurzame energie opwekken en gebruiken. 

Het doel van LEON Zeewolde is om ons dorp te vergroenen door het gebruik van duurzame energie en die energie ter plaatse op te wekken. De letters LEON staan voor Lokaal Energie OpwekkingsNetwerk om aan te geven dat inwoners en bedrijven samen werken aan een schoner leefmilieu. 

Als hengelsportvereniging zijn wij heel erg gebaat bij schoon viswater. Daarom willen wij graag bijdragen aan dit initiatief. Bovendien maakten we de afspraak dat wij - voor elk lid dat klant wordt bij de energieleverancier LEON Zeewolde - €50,- voor de clubkas krijgen. Daarmee kunnen ook wij verder werken aan goed viswater.

Bij het zelf opwekken van energie staan, in de gezamenlijk aanpak, zonnestroom systemen centraal. U kunt ze huren of kopen bij LEON Zeewolde. Ook als uw dak niet geschikt is voor zonnepanelen, is het mogelijk om duurzame (vaak in Zeewolde opgewekte) elektriciteit af te nemen.

LEON Zeewolde is niet alleen voordelig voor het milieu en voor onze clubkas maar ook voor uw portemonnee.Doe mee aan een schoner milieu en ga naar www.leonzeewolde/verenigingen/onsstekkie

Tijdens het gala voor de verkiezingen Sporters, sporttalenten en sportploegen van het jaar is de hengelsportvereniging op een bijzondere manier in het zonnetje gezet.

Hoog aangeschreven  Jan Teeling Award naar "Ons Stekkie" Zeewolde

Nieuwkoop, Jaarlijks word de Jan Teeling Award uitgereikt aan de meest actieve en succesvolle Jeugdafdeling van een hengelsport vereniging. Uit de 108 in aanmerking komende verenigingen werd op zaterdag 25 Oktober 2014 "Ons Stekkie" uit Zeewolde gekozen. De vereniging werd beloond voor haar lokale en regionale inspanningen ten aanzien van de jeugd hengelsport. De vereniging maakte een groei van 63% door in haar jeugdafdeling. Binnen de hengelsportvereniging maakt de jeugd inmiddels bijna 33% uit van het totale ledenaantal. Ook in de eerste helft van 2015 is er wederom een grote groei in het jeugdledenaantal te zien, de activiteiten slaan duidelijk aan!

Prima ook om te zien dat de jaloerse blikken van buurtvereniging(en) leiden tot een actiever jeugd beleid, als dat de uitkomst is van deze Award die terecht in Zeewolde staat dan is dat precies waar deze voor is bedoeld!