De derde ronde in de wintercompetitie gaf een verrassende uitslag en wederom was er een duidelijke splitsing in het parkoers te zien.

Een fraaie Karper werd door Erik met zeer licht materiaal zonder problemen gevangen, dat maakte veel goed na twee mindere wedstrijden .

Tijdens de onlangs in Nijkerk gehouden visieavond voor besturen van de aangesloten verenigingen in de regio liet het bestuur van de federatie enkele behaalde doelen en samenwerkingen zien via een korte video, mooi om te zien dat onze vereniging een behoorlijk aandeel had middels de jeugddagen waar onze instructeurs actief waren maar ook de streetfishing competitie waar onze club prominent in beeld was. Streetfishing werd prominent geshowed adhv video materiaal van NOS Nieuwsuur waarin de mannen van ons SFTZ prominent aanwezig waren. Genoeg op de eigen borst geklopt, maar leuk is het wel! Onze vertegenwoordigers zaten er ok echt als vertegenwoordigers van de club, veel complimenten maar ook een enkele afgunstige blik was er als reactie op de mooie en onderscheidende kleding waarin onze medewerkers zich laten zien bij vertegenwoordiging namens de club.

Soms is het plannen van een evenment lastiger dan je denkt, alle voorbereidingen zijn gedaan maar door de eerder al genoemde prive omstandigheden van een van de beoogde presentatoren zullen we nog 1 keer schuiven!

De nieuwe datum is, 23 December,

We gaan het hebben over roofvissen vanaf de kant.

Roofvissen vanuit de boot.

Roofvissen vanuit de Bellyboot.

Met de kerstvakantie voor de deur kun je met de opgedane kennis gelijk aan de slag.

SNERTWEDSTRIJD

De exacte locatie melden we binnenkort.

Zondag, 13. December 2015,

Clubhuis open: 07:30 uur


Loten: 08:00 uur
Vissen van 09:00 UUR tot 10.30 uur dan 15 minuten pauze en verder van 11.00 uur tot 12:30 uur

na afloop aan het water de prijsuitreiking