Het gaat goed met de beide teams van Ons Stekkie, we hebben van de drie wedstrijden er drie gewonnen en elke keer met beide teams op het podium gestaan. Nu dus op naar Haarlem voor ronde 4.

Hierna volgen in Juni de twee laatste wedstrijden, op 7 Juni in Zeewolde en op 21 Juni in Amsterdam!

Nu dus eerst Haarlem, we hebben er reeds een keer gevist en dat was nou niet bepaald een vetpot, maar met weinig vis kun je ook winnen en dat deed Onze Todd Kranenborg met verve. Hij was de jongste deelnemer en won toen in 2014 de wedstrijd!

De actuele standen na drie wedstrijden,

Komende zaterdag is er nog niet de start van de competitie, helaas is er een foutje in het programma geslopen! 

Even wachten dus, kijk in de clubagenda voor de juiste data!

FOREL fileren en bereiden is pas aan de orde als je ze weet te vangen!

Daarom hebben wij Peter Negerman aan de haak geslagen om 1 April de uitleg te doen over de techniek en daarna zal hij ook de manier van bereiden met ons delen! Zelfs het proeven van de juist bereide forel staat op het programma! Op 4 april begeleid hij ons samen met Oscar de Leuw op Toms Creek, daarmee is vangen gegarandeerd.

Deze beide events zijn toegankelijk voor alle seniorleden.

Het bestuur van de H.S.V "Ons Stekkie" Zeewolde nodigt al haar leden die in bezit zijn van de originele (jeugd) VISpas 2015 van de lokale hengelsportvereniging uit voor het bijwonen van de A.L.V. Graag ontmoeten we U op 02-April-2015 vanaf 19.00 uur in ons clubgebouw aan de Baardmeesweg nr. 4 3899 XS Zeewolde.

Voorafgaande aan de vergadering is er ontvangst met koffie en de gelegenheid om alle stukken door te kunnen nemen waarna we om 20.00 uur starten met de vergadering. We wijzen erop dat de Notulen reeds vanaf Mei 2014 gepubliceerd zijn op deze website opdat er voor mogelijke vragen ruim tijd is te toetsen a.d.h.v dit verslag!

Locatie, Tijden, Agenda,