Streetfishing competitie ronde 2 Kolhorn, de mannen van Ons Stekkie hadden gelijk de hotspot in het vizier!

Op vrijdag was de lokale omroep studio het meetingpoint van de streetfishers, de mannen en jongens gaven daar en interview en aan de bar werd direct het plan voor de zondag in Kolhorn gesmeed. 2 dagen laterwas het Lokale Omroep Noord Holland die alles wilden weten van Streetfishing.

Het is belangrijk om de belangen van onze sport goed vertegenwoordigt te zien in de waterschappen.

Daarom bevelen wij van harte een stem op  R v d Geijn aan, oud gerespecteerd bestuurder in de hengelsport en sportvisser!

Tijdens het gala voor de verkiezingen Sporters, sporttalenten en sportploegen van het jaar is de hengelsportvereniging op een bijzondere manier in het zonnetje gezet.

Hoog aangeschreven  Jan Teeling Award naar "Ons Stekkie" Zeewolde

Nieuwkoop, Jaarlijks word de Jan Teeling Award uitgereikt aan de meest actieve en succesvolle Jeugdafdeling van een hengelsport vereniging. Uit de 108 in aanmerking komende verenigingen werd op zaterdag 25 Oktober 2014 "Ons Stekkie" uit Zeewolde gekozen. De vereniging werd beloond voor haar lokale en regionale inspanningen ten aanzien van de jeugd hengelsport. De vereniging maakte een groei van 63% door in haar jeugdafdeling. Binnen de hengelsportvereniging maakt de jeugd inmiddels bijna 33% uit van het totale ledenaantal.