Het is zaterdag 23 Mei, de mannen van Ons Stekkie staan klaar als de toeter gaat en de 2e zaterdag wedstrijd begint. Regen? wie had dat voorspelt? Natte mannen op een viskist, een droevige aanblik? Welnee! Er werd namelijk lekker vis gevangen en daaronder zaten ook weer grote exemplaren. De nieuwe koploper in het klassement voor de grootste vis heet, Andre v Zoeren, hij ving een brasem van 55 cm 1 cm groter dan het oude record van Jan v d Bovenkamp die wederom een 54 cm exemplaar aanbood.

De winnaar heet wederom Gertjan, jazeker het was voor de derde keer Gertjan Boute die won, wel deelde hij op punten met Jan v d Bovenkamp de winst maar aantallen bepalen bij gelijk eindigen de dagwinnaar en dat was dus wederom Gertjan!

De uitslag volgt binnenkort!

Nationale Hengelsportdag een feest voor de sportvisser

Zeewolde, Op 30 Mei de laatste zaterdag van Mei is het zover, het roofvisseizoen gaat weer open en landelijk worden er diverse activiteiten uitgezet om de sportvissers te activeren hun passie weer in actie om te zetten.

In Zeewolde is het op 2 momenten raak! (helaas gaat de Baarswedstrijd in de ochtend niet door wegens te weinig animo!)

Nationale hengelsportdag in Zeewolde, een goed moment om de materialen uit het vet te halen en er op uit te trekken. Ook als je niet aan een georganiseerd event meedoet is het mooi om jou mooiste momenten van deze dag te delen door foto´s in te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  je dingt mee naar een schitterende werphengel!   

Het programma,

Tijdens het gala voor de verkiezingen Sporters, sporttalenten en sportploegen van het jaar is de hengelsportvereniging op een bijzondere manier in het zonnetje gezet.

Hoog aangeschreven  Jan Teeling Award naar "Ons Stekkie" Zeewolde

Nieuwkoop, Jaarlijks word de Jan Teeling Award uitgereikt aan de meest actieve en succesvolle Jeugdafdeling van een hengelsport vereniging. Uit de 108 in aanmerking komende verenigingen werd op zaterdag 25 Oktober 2014 "Ons Stekkie" uit Zeewolde gekozen. De vereniging werd beloond voor haar lokale en regionale inspanningen ten aanzien van de jeugd hengelsport. De vereniging maakte een groei van 63% door in haar jeugdafdeling. Binnen de hengelsportvereniging maakt de jeugd inmiddels bijna 33% uit van het totale ledenaantal. Ook in de eerste helft van 2015 is er wederom een grote groei in het jeugdledenaantal te zien, de activiteiten slaan duidelijk aan!

Prima ook om te zien dat de jaloerse blikken van buurtvereniging(en) leiden tot een actiever jeugd beleid, als dat de uitkomst is van deze Award die terecht in Zeewolde staat dan is dat precies waar deze voor is bedoeld!