Amsterdam, Ja we waren best uit op zoete wraak aldus de teamcaptain van SFTZ 2, en dat lukte op een wel heel overtuigende manier! Met 25 tellende vissen die bijna 50/50 uit Snoekbaars en Baars bestond wonnen de mannen deze finale dag! De toegewezen referee was dan ook onder de indruk van ons team, zulke jonge gassies en dan zo scoren is super!

21 Augustus zal wederom het onder wedstrijdvissers zo populaire (Flevo)POLDERKAMPIOENSCHAP plaatsvinden. Sportvissers aangesloten bij een van de verenigingen in de Flevopolder zijn van harte welkom bij deze wedstrijd.

Uiteraard is de titel voor deelnemende verenigingen wederom de eer waar het de verschillende verenigingen om draait maar tevens zal er een individueel klassement worden opgemaakt.

Er zijn bekers, prijzen, er is een schitterend viswater en naar zal blijken een rijke gevarieerde visstand en we verassen zoals altijd onze deelnemers op een smakelijk hapje en drankje na afloop!. 

Hoe kun jij meedoen aan deze wedstrijd?

Dat is simpel, door je aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het verschuldigde bedrag a € 10,00 p.p over te maken op IBAN  NL41RABO0102162530 en daar duidelijk bij te vermelden dat het gaat om de POLDERKAMPIOENSCHAPPEN, UW VERENIGING, NAAM en TEL nr!

De Hengelkeuze is vrij net zo als aas en of voer. (uitzondering Vers de vase)

Het reglement staat binnenkort op deze website.

De HSV Lelystad Dronten en Ons Stekkie Zeewolde doen als verenigingen mee en organiseren het evenement om beurten, deelname van individuele Almeerse hengelaars is echter toegestaan.

Let op, deelname is gelimiteerd elke HSV heeft 23 plaatsen ter beschikking! We kijken naar de volgorde van aanmelding!

 

 

De inschrijving is vol, kijken is wat rest. Maar dat levert zeker spektakel op! Dus kom kijken op 16 Juli a.s.