Wie wil dat nou niet, 14 uur vissen en de volgende dag lekker slapen en nagebieten.

Elk jaar vissen de mannen ( vrouwen kom op nou!) de 14 uurs nachtwedstrijd, deze wedstrijd kent een open karakter, elke techniek is toegestaan mits 1 hengel en 1 beaasde haak per visser!

Ben je geinteresseerd? Dan even de clubagenda raadplegen voor meer details.

Reeds enige tijd hebben we een prima vorm van overleg gevonden samen met Waterschap Zuiderzeeland, zo werden we onlangs geïnformeerd over de werkzaamheden groot onderhoud die afhankelijk van budgetten dit jaar Sept/Okt plaatsvinden of voorjaar 2017.

Reguliere maai werkzaamheden in en aan het water worden op verzoek van de H.S.V. op een zeer vis vriendelijke manier uitgevoerd.

Geplande werkzaamheden,

-      De eerste ronde maaien van de watergangen in Zeewolde vindt plaats in de maand juli.

 

-      Het is toegestaan om visstekjes te maken in de rietkragen, denk daarbij wel om de beschermde orchideeën (zie vorige mail).

 

-      Het waterschap zal de eerste meter van het talud langs de Blauwe Diamant laten maaien, vóór 15 augustus, in verband met de polderkampioenschappen.

 

-      Er zal door de maaiboot extra voorzichtig gemaaid worden bij de locatie Mazerhard-Westergo (bij de stuw en de basisschool).

 

-     Bij vragen, klachten of problemen neemt de sportvisclub contact op met het waterschap. 

      Ondergetekende is het eerste aanspreekpunt. Bij afwezigheid even contact opnemen met het Regiokantoor 

      Larserbos tel. (0320) 269 600 of in noodgevallen met het calamiteitennummer (0320) 274 911.

 

 

 

21 Augustus zal wederom het onder wedstrijdvissers zo populaire (Flevo)POLDERKAMPIOENSCHAP plaatsvinden. Sportvissers aangesloten bij een van de verenigingen in de Flevopolder zijn van harte welkom bij deze wedstrijd.

Uiteraard is de titel voor deelnemende verenigingen wederom de eer waar het de verschillende verenigingen om draait maar tevens zal er een individueel klassement worden opgemaakt.

Er zijn bekers, prijzen, er is een schitterend viswater en naar zal blijken een rijke gevarieerde visstand en we verassen zoals altijd onze deelnemers op een smakelijk hapje en drankje na afloop!. 

Hoe kun jij meedoen aan deze wedstrijd?

Dat is simpel, door je aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het verschuldigde bedrag a € 10,00 p.p over te maken op IBAN  NL41RABO0102162530 en daar duidelijk bij te vermelden dat het gaat om de POLDERKAMPIOENSCHAPPEN, UW VERENIGING, NAAM en TEL nr!

De Hengelkeuze is vrij net zo als aas en of voer. (uitzondering Vers de vase)

Het reglement staat binnenkort op deze website.

De HSV Lelystad Dronten en Ons Stekkie Zeewolde doen als verenigingen mee en organiseren het evenement om beurten, deelname van individuele Almeerse hengelaars is echter toegestaan.

Let op, deelname is gelimiteerd elke HSV heeft 23 plaatsen ter beschikking! We kijken naar de volgorde van aanmelding!