Wedstrijd 4 moest door bevriezing helaas worden afgelast en deze zal zeker worden ingehaald, de datum hiervooor volgt zsm.

 

Winter competitie 2014-2015 (5)

 
 
Zondag, 8. Februari 2015, 09:00 - 12:00

5e wedstrijd in de reeks van 7 wedstrijden in de winter.

Haven Harderwijk , parkeren is op zondag gratis.

Loten om 07.30 uur 
Vissen van 09.00 uur tot 12.00 uur

Gevist volgens deze reglementen: reglement wintercompetitie 2014 - 2015

 

stond er de afgelopen dagen nog een vacature voor een enthousiaste barmedewerker en hadden we verwacht nog wel even te moeten zoeken, nou niet dus! Met Remge Vink, een ex horecamedewerker hebben we presies de juiste man op de juiste plaats. Remge is geen onbekende want hij maakt ook deel uit van de Karpercommissie en doet regelmatig een klus in en rondom het clubhuis. Mooi resultaat dus van een onlangs geplaatste vacature op onze website.

De Deelnemers zijn op de hoogte gebracht en ook alle betrokkenen weten het, dag 1 zou gevist worden op 1 Februari maar dat is verplaatst naar 8 Februari.

De uitgenodiugde deelnemers krijgen allemaal nog bericht over de details voor de wedstrijd alsmede een informatie moment over materialen en de te kiezen strategie!

Dus 8 Februari

09.30 uur in het clubhuis.

We vissen in twee delen van het water zoals gekozen, zie daarvoor de informatie in de rubriek StreetfishingTeam Zeewolde.

Tijdens het gala voor de verkiezingen Sporters, sporttalenten en sportploegen van het jaar is de hengelsportvereniging op een bijzondere manier in het zonnetje gezet.