WINNAAR JAN TEELING AWARD 2014/2015

Roofviswedstrijd

Wie word de clubkampioen roofvissen?

We vissen in twee klassementen, jeugd tot en met 16 jaar en de senioren.

Datum 27 december 2014

Verzamelen bij hengelsport Zeewolde om 10.00 uur

Vissen van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Aansluitend de prijsuitreiking!

Wie kunnen meedoen en wat moet je dan geregeld hebben!

Streetfishing is en blijft een mooie vorm van sportvissen waarbij veelal de jeugd in frisse kleuren uitgedost aan de waterkant verschijnt om met minimum materiaal zoveel mogelijk vissen te vangen, zo ook in de Decembermaand!

Wil je meer weten over streetfishing dan kom je gewoon een keer meedoen of kijken tijdens een streetfishing dag, let daarvoor op de clubagenda!

 

 

Leden 2014 kunnen GRATIS prijzen winnen bij ONS STEKKIE!

Zeewolde, Win jij een van de Vijf geheel verzorgde Vis-Trips voor 2 personen of 1 van de 11 Super Maandprijzen? De nieuwe VISpas en/of vergunning voor 2014 heb je al of haal je nog bij HS Zeewolde, Bruna, Raven lelystad of HS de Snoekbaars Almere. 

Als grootse en al vele jaren achter elkaar snel groeiende vereniging in Zeewolde willen we graag aan alle “ Ons Stekkie”  2014 leden we een cadeau geven. Een unieke en fraaie polsband die uitstraalt dat je een sportvisser bent! Deze polsband ligt voor je klaar bij Hengelsport Zeewolde in de Raadhuisstraat en bij De Snoekbaars in Almere, je krijgt hem op vertoon van je “ Ons Stekkie” VISpas of jeugdvergunning 2014.

Dat is op zich al mooi maar er is meer,