Zondag 27 November heeft er ter voorbereiding op de Streetfishing competitie van 2017 een winterwedstrijd plaatst gevonden. We waren op deze mooie dag te gast bij de Hengelsportvereniging Zaandam. 

De wedstrijd werd geopend door tweede kamer lid Rudmer Heerema van de VVD. Het werd een ontzettende leuke dag waarbij de vangsten qua aantallen niet geweldig waren, maar het formaat van de baarzen waren daarentegen fantastisch! 

Een mooi kunstaaspakket gesponsord door Konger-PikeXL werd als troostprijs gewonnen door de Koppelmaatjes.
De grootste baars werd gevangen door Brian van de Bovenkamp van SFT Ons Stekkie 1.
De grootste snoekbaars door Todd Kranenborg van SFT Ons Stekkie 2.
Uiteindelijk kan er maar 1 team winnen en dat was dit keer SFT Ons Stekkie 1!
Alle prijzen naar de polder!
De winnaars kregen met deze eerste plek een mooi kunstaaspakket en waardebonnen gesponsord door Hengelsport Rik.
De derde plek was er voor team Lucio Perca 1, zij bleven nipt Next Gen Fishing voor. Team Lucio Perca 1 won hiermee kunstaas welke beschikbaar was gesteld door Lagerweij hengelsport Westzaan. Ook de tweede plek werd voorzien van een mooie prijs van Lagerweij hengelsport Westzaan. De vier waardebonnen werden door team Double Hookup binnen gesleept,
We feliciteren alle winnaars maar weten dat ook de niet winnaars uiteindelijk een superdag hebben gehad waarvoor we de organisatie hartelijk danken!

Komende zondag is de 4e ronde in de wintercompetitie gepland, het weer kan roet in het eten gooien want of het ijs weg is is nog even de vraag!

Let op de website ivm een laatste update! We hopen gewoon te kunnen vissen en de strijd om de titel voort te zetten.

Dus voorlopig, tot zondag!

 

UPDATE  IT GIET OAN!!!,!,!,!,!

De voor woensdag 7 december geplande avond is verplaatst naar het nieuwe jaar.

Datum en tijd volgt zsm.

 

 

Het was weer tijd voor een wedstrijd, de mannen van staal en gehard tegen de kou waren er klaar voor.Het meest klaar bleek Erik Mulder, hij ving liefst 12 kilo voorn! Een schitterend resultaat en goed voor 1 punt! Jan van Emst had voor die ene punt minder vis nodig, 4.6 kilo was genoeg om de andere sector ruimschoots te winnen. Wat nog niet eerder in deze visserij was gebeurt gebeurde nu, aan 1 kant van het parkoers bleek de vis zeer dun gezaaid. Drie man samen twee vissen is wel heel erg matig!

 

Vak A