Op Zaterdag 19 April begonnen we met het verzamelen bij de Merelhof, helaas bleek tijdens een aantal keren voor vissen de vis nog niet erg actief en dus verhuisden we na inschrijving naar de haven bij de COOP. Vreemd genoeg wisten maar enkele vissers hier vis te vangen en werd er een tweede keer verplaatst naar de plas bij Bodyplan en daar was het dan eindelijk voor een ieder raak!

Normaliter zijn losse spiegels geen goede zaak maar in dit geval wel degelijk!

In de gehele partij aan dorpsgrachten is op dit moment de Karper lekker los, veel jeugd en volwassenen vissen op de dorpsgrachten en vangen fraaie Spiegels, Schub en andere karpers. En soms................. een verassing zoals een Snoek of Brasem die zich aan de boilies vergrijpen. Hieronder de hotspots voor het voorjaar en veel tips voor succesvol karperen.

Leden 2014 kunnen GRATIS prijzen winnen bij ONS STEKKIE!

Zeewolde, Win jij een van de Vijf geheel verzorgde Vis-Trips voor 2 personen of 1 van de 11 Super Maandprijzen? De nieuwe VISpas en/of vergunning voor 2014 heb je al of haal je nog bij HS Zeewolde, Bruna, Raven lelystad of HS de Snoekbaars Almere. 

Als grootse vereniging in Zeewolde willen we graag aan alle “ Ons Stekkie”  2014 leden we een cadeau geven. Een unieke en fraaie polsband die uitstraalt dat je een sportvisser bent! Deze polsband ligt voor je klaar bij Hengelsport Zeewolde in de Raadhuisstraat en bij De Snoekbaars in Almere, je krijgt hem op vertoon van je “ Ons Stekkie” VISpas of jeugdvergunning 2014.

Dat is op zich al mooi maar er is meer,