Zaterdag, 13. Februari 2016, 08:45 - 12:00

Verzamelen bij Chinees restaurant Paal 11, naast het Politie buro!

Deze dag gaan we kijken wie in de teams mogen vissen van Ons Stekkie tijdens de regionale kampioenschappen. hier niet bij zijn betekend geen deelname!

We verzamelen bij Paal 11 op de parking om 08.45 uur

Neem al je materiaal mee geschikt voor vissen op Snoek, Baars en Snoekbaars, uiteraard alleen met Kunstaas!

We gaan eerst door alle materialen heen en dan vertrekken we naar aangewezen plaatsen voor de training, na deze training selecteren we de teams!

Dat vis zich in de winter over het algemeen ophoud in diepere en beschutte wateren zoals in havens dat was ons uiteraard bekend.

Bij gebrek aan een winter echter is het vreemd om dit fenomeen ook nu te mogen meemaken maar we genieten er optimaal van!

Op Zondag7 februari was het wederom tijd voor de witvis matadoren om de nu al 6e ronde van de wintercompetitie te vissen. Wederom een prima opkomst en wederom grote hoeveelheden vis!

Als team naar de top en nu? 15 en 16 februari organiseert Sportvisserij MidWest Nederland informatie avonden over het komende wedstrijdseizoen en het wedstrijdbeleid van de federatie en Sportvisserij Nederland.  Deze avond is voor alle wedstrijdvissers en belanghebbenden binnen het gebied van de federatie.

Op deze avond staat het wedstrijdvissen binnen de federatie centraal en spreken we over het wedstrijdbeleid van Sportvisserij Nederland. Ook zijn we benieuwd naar uw meningen en laten we een Nederlandse internationale topvisser (o.a. Jo Adriolo) meer vertellen over zijn of haar ervaringen met internationale wedstrijden. 
Maandag 15 februari is de bijeenkomst in het clubgebouw van HSV de Snoek in Harderwijk, dinsdag 16 februari in het clubgebouw van Stichting Viscentra gehandicapten in Abcoude. Aanvang: 19.30 uur.
Voor meer informatie en aanmelden kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.