13 December is er de SNERTWEDSTRIJD en op 20 December de eerste Champions league, de wedstrijd voor oud kampioenen van Ons Stekkie.

De snertwedstrijd is voor alle leden van Ons Stekkie en is mede mogelijk gemaakt door HS Zeewolde en De Snoekbaars Hengelsport Almere.

De Championsleague is alleen toegankelijk voor kampioenen van de club, winter of zomercompetities tellen hierbij mee!

Tijdens een gezellige avond in het clubgebouw aan de Baardmeesweg werd de einduitslag van de zomercompetitie 2014 bekend gemaakt.
Otto Thijs had bijna een aanhanger achter zijn auto nodig voor alle prijzen die hij mee naar huis mocht nemen.

Hij werd zowel winnaar van de gehele zomer competitie als van beide klassementen van het aantal vissen en het totaal gewicht.

Hieronder kan je alle uitslagen met de eindstand met 7 tellende wedstrijden en de overige klassementen bekijken.

De zomercompetitie is nog maar net afgesloten, maar de mannen van de wedstrijdcommissie zijn al weer druk aan de slag geweest en hebben een mooi schema voor de winter in elkaar gedraaid.
Voor elke visser zijn er mooie uitdagingen te vinden in de kanalen en plassen in Zeewolde.
Maar we gaan dit jaar ook weer op bezoek bij de havens in de ons omliggende steden van Lelystad, Elburg en Harderwijk.
Voorn zo groot en zwaar als bakstenen zijn er belooft, dus maak je borst maar nat!

De wintercompetitie van 2014-2015 word gevist volgens onderstaand schema en reglement: 
Check echter altijd de club agenda voor eventuele laatste wijzigingen!

Leden 2014 kunnen GRATIS prijzen winnen bij ONS STEKKIE!

Zeewolde, Win jij een van de Vijf geheel verzorgde Vis-Trips voor 2 personen of 1 van de 11 Super Maandprijzen? De nieuwe VISpas en/of vergunning voor 2014 heb je al of haal je nog bij HS Zeewolde, Bruna, Raven lelystad of HS de Snoekbaars Almere. 

Als grootse en al vele jaren achter elkaar snel groeiende vereniging in Zeewolde willen we graag aan alle “ Ons Stekkie”  2014 leden we een cadeau geven. Een unieke en fraaie polsband die uitstraalt dat je een sportvisser bent! Deze polsband ligt voor je klaar bij Hengelsport Zeewolde in de Raadhuisstraat en bij De Snoekbaars in Almere, je krijgt hem op vertoon van je “ Ons Stekkie” VISpas of jeugdvergunning 2014.

Dat is op zich al mooi maar er is meer,