Zaterdag Zomer competitie wedstrijd nr 2

 
Zaterdag, 23. Mei 2015, 07:00 - 12:30

De Zomercompetitie in een opzet waarbij zowel de zaterdag- als zondag visser optimaal tot zijn recht komt.

5 wedstrijden op de zaterdag en 5 op de zondag, waarvoor een apart klassement wordt opgemaakt.
De 4 beste resultaten tellen.

  • Clubgebouw open: 06:30 uur
  • Loten:  07:00 uur
  • Vissen van: 08:30 - 12:30 uur

Zeewolde, Jaarlijks vind op de laatste zaterdag in Mei de landelijk door veel hengelsport verenigingen invulling gegeven Nationale Hengelsportdag plaats. Ook Ons Stekkie doet daar aan mee, altijd met een eigen programma en een eigen gezicht, zo ook in 2015. Je hoeft deze dag geen lid te zijn om mee te doen. er zijn 3 evenementen. 1 in de ochtend, 1 in de middag en 1 op de avond.

Wat gaan we doen deze dag?

Tijdens het gala voor de verkiezingen Sporters, sporttalenten en sportploegen van het jaar is de hengelsportvereniging op een bijzondere manier in het zonnetje gezet.

Hoog aangeschreven  Jan Teeling Award naar "Ons Stekkie" Zeewolde

Nieuwkoop, Jaarlijks word de Jan Teeling Award uitgereikt aan de meest actieve en succesvolle Jeugdafdeling van een hengelsport vereniging. Uit de 108 in aanmerking komende verenigingen werd op zaterdag 25 Oktober 2014 "Ons Stekkie" uit Zeewolde gekozen. De vereniging werd beloond voor haar lokale en regionale inspanningen ten aanzien van de jeugd hengelsport. De vereniging maakte een groei van 63% door in haar jeugdafdeling. Binnen de hengelsportvereniging maakt de jeugd inmiddels bijna 33% uit van het totale ledenaantal.