Het is belangrijk om de belangen van onze sport goed vertegenwoordigt te zien in de waterschappen.

Daarom bevelen wij van harte een stem op  R v d Geijn aan, oud gerespecteerd bestuurder in de hengelsport en sportvisser!

4.) René van de Geijn (m); Almere, parttime ondernemer en tevens werkzaam bij een grote internetprovider.
René is een creatieve oplossingsgerichte persoon die open staat voor andere invalshoeken en de dialoog op zoekt. Sportvisser. Is vanaf 2008 lid van het algemeen bestuur van het Waterschap Zuiderzeeland met de portefeuille bedrijfsvoering voor de fractie Water Wonen en Natuur  en sinds 2014 lid van de Rekenkamer van het Waterschap. Heeft diverse bestuurlijke ervaringen opgedaan als o.a. voorzitter cliëntenraad Kinderen en Jeugd Fornhese en secretaris Hengelsportvereniging “Ons Genoegen”. Momenteel bestuurslid Utopodium Almere en Stichting WWA. Zet zich graag in als vrijwilliger voor diverse maatschappelijke doelen.
 
Onze stem moet gehoord worden en dus bevelen wij Water Natuurlijk aan als de juiste keuze en R vd Geijn als kandidaat.
 

Aangeboden, het in opdracht van de SNB door Sander van der Stoep geschreven en rijk geïllustreerde boek over het vissen op en vangen van Snoek en andere rovers!

Dit boekwerk telt 51 pagina,s en is een schitterend verjaardags kado voor de jeugd roofvisser!

klaar zijn ze al enige tijd, de eerste wedstrijd bewees dat, de beide teams eindigden in de top drie en het jongste deelnemende team won de wedstrijd overtuigend.

team 1 betstaande uit Brian, Patrick en winnaar van de competitie in 2014 Todd eindigden als derde en hebben alles op scherp staan om komende zondag in Kolhorn Noord Holland te gaan knallen, ervaring gaat op den duur tellen denken ze.

Elastiek en het gebruik ervan,

Het vissen met zo dun mogelijke lijnen en onderlijnen wordt steeds vaker toegepast door de vaste stok vissers. Het levert immers meer aanbeten en vis op. 

En toch willen we ook nog kapitale brasem en met wat geluk zelfs nog een karper kunnen vangen.