Hoog aangeschreven  Jan Teeling Award naar "Ons Stekkie" Zeewolde

Nieuwkoop, Jaarlijks word de Jan Teeling Award uitgereikt aan de meest actieve en succesvolle Jeugdafdeling van een hengelsportafdeling. Uit de 108 in aanmerking komende verenigingen werd op zaterdag 25 Oktober 2014 "Ons Stekkie" uit Zeewolde gekozen. De vereniging werd beloond voor haar lokale en regionale inspanningen ten aanzien van de jeugd hengelsport. De vereniging maakte een groei van 63% door in haar jeugdafdeling. Binnen de hengelsportvereniging maakt de jeugd inmiddels bijna 33% uit van het totale ledenaantal.

13 December is er de SNERTWEDSTRIJD en op 20 December de eerste Champions league, de wedstrijd voor oud kampioenen van Ons Stekkie.

De snertwedstrijd is voor alle leden van Ons Stekkie en is mede mogelijk gemaakt door HS Zeewolde en De Snoekbaars Hengelsport Almere.

De Championsleague is alleen toegankelijk voor kampioenen van de club, winter of zomercompetities tellen hierbij mee!

De zomercompetitie is nog maar net afgesloten, maar de mannen van de wedstrijdcommissie zijn al weer druk aan de slag geweest en hebben een mooi schema voor de winter in elkaar gedraaid.
Voor elke visser zijn er mooie uitdagingen te vinden in de kanalen en plassen in Zeewolde.
Maar we gaan dit jaar ook weer op bezoek bij de havens in de ons omliggende steden van Lelystad, Elburg en Harderwijk.
Voorn zo groot en zwaar als bakstenen zijn er belooft, dus maak je borst maar nat!

De wintercompetitie van 2014-2015 word gevist volgens onderstaand schema en reglement: 
Check echter altijd de club agenda voor eventuele laatste wijzigingen!

Leden 2014 kunnen GRATIS prijzen winnen bij ONS STEKKIE!

Zeewolde, Win jij een van de Vijf geheel verzorgde Vis-Trips voor 2 personen of 1 van de 11 Super Maandprijzen? De nieuwe VISpas en/of vergunning voor 2014 heb je al of haal je nog bij HS Zeewolde, Bruna, Raven lelystad of HS de Snoekbaars Almere. 

Als grootse en al vele jaren achter elkaar snel groeiende vereniging in Zeewolde willen we graag aan alle “ Ons Stekkie”  2014 leden we een cadeau geven. Een unieke en fraaie polsband die uitstraalt dat je een sportvisser bent! Deze polsband ligt voor je klaar bij Hengelsport Zeewolde in de Raadhuisstraat en bij De Snoekbaars in Almere, je krijgt hem op vertoon van je “ Ons Stekkie” VISpas of jeugdvergunning 2014.

Dat is op zich al mooi maar er is meer,