Dit event vind plaats op woensdagavond 17 oktober verzamelen 18.15 uur en  vissen/varen van 18.30 uur tot 19.30 uur.  In de dorpsgrachten bij Parking Bodyplan Horsterveld te Zeewolde.

Er wordt alleen met toyboats met een maximale nieuwwaarde van   € 40,00 gevaren en gevist! Maximaal twee geladen batterijen!

De lijn wordt bevestigd aan de boot, vis wordt op afstand gehaakt en naar de kant gebracht, elke vis dient geschept te worden.

Mogelijke bevestiging voor de lijn is zelf te maken!

 Check ook deze video

Hier doormiddel van een grote plastic hoekafhouder!

Er wordt gevist op lengte, elke vis wordt gemeten en direct teruggezet.

Iedereen met een visvergunning of VISpas kan meedoen.

Alleen witvis en baars telt.

De vistijd bedraagt 1 uur, batterij(en) laden is voor eigen verantwoordelijkheid. 

Begin signaal en eindsignaal bepalen de tijd om vis te vangen, na het signaal gelande vis telt niet ( ter beoordeling van de jury!

De lijn mag niet meer dan 1 enkele haak hebben die alleen beaasd mag worden met beschikbaar gesteld aas in de vorm van maden en of pinkies en worm.

Voeren is niet toegestaan!

De vis dient netjes geland te worden, niet racen met vis aan de lijn.

Deelnemers dienen een onderlinge afstand van minimaal 5 meter ( Tussen de boten) te respecteren, een stilliggende boot of een boot in gevecht met vis mag niet gehinderd worden!

Er zijn prijzen voor de top 3.

Bij gelijk eindigen is er een Fish off, tegelijk gaan de boten het water op en de eerste die binnen de regels een vis landt is winnaar.

 

 Snelheid is niet alles! Stabiliteit en kracht zijn ook belangrijk.  Keuze voor een toyboot is er ruim, op het web zijn er mega veel aanbiedingen, ook de speelgoedzaken hebben vaak toyboats. Bewaar de bon want de aanschaf prijs wordt gecheckt.

 

 Wil je je opgeven? Meld je aan via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.