Doe jij mee in ons team(s) en vertegenwoordig jij de club op de diverse wedstrijden in de regio?

Je krijgt een gave hoodie en cap, we helpen je met materialen en kennis door trainingen en info momenten, we staan garant voor de inschrijf/deelname kosten en een consumptie, ouders krijgen een compensatie voor de brandstofkosten en we gaan uiteraard mee om jullie te begeleiden.

Wat is die competitie? Nou lees dan hieronder even verder!

 

Overzicht wedstrijden ( deelname op moment van schrijven 6 ploegen dus 6 wedstrijden, bij meer deelnemende ploegen dus meer wedstrijden zoals hieronder reeds vermeld.

 

Data:

 

1      1 Februari

 

2      15 Februari

 

3       1 Maart

 

4     15 Maart

 

5      29 Maart

 

 Gesloten roofvisseizoen

 

1 April - 30 Mei

 

 6     7 Juni

 

7     21 Juni 

 

 8     5 Juli

 

 9    19 Juli

 

10   2 Augustus

 

Algemene informatie, 

 

Wat is streetfishing? 

Streetfishing is een jonge, hippe en coole manier van het vissen op roofvis met lichte materialen in een stedelijke omgeving. Het is over komen waaien vanuit Frankrijk en sinds korte tijd ook in Nederland een steeds populairdere vorm van vissen op roofvis. Het is makkelijk, kost weinig tijd en je vist op plekken waar je normaal niet zo snel gaat vissen. Je zult zien dat je op deze plaatsen (grote) baarzen, snoekbaarzen en ook mooie snoeken kunt vangen. 

Wat heb je er voor nodig? 

Een streetfisher heeft vaak een spin-hengel of dropshot hengel bij zich met een molen of reel. Het zijn vaak compacte hengels die licht zijn in gewicht zodat ze makkelijk mee te nemen zijn. 

Naast de hengel heeft de visser vaak een rugzak of schoudertas bij zich waar o.a. de onthakingsmaterialen, een schepnet en het kunstaas in zitten. 

De streetfishing competitie word georganiseerd voor leden (14 t/m 21 jaar) van de hengelsportverenigingen binnen de federatie Mid West Nederland dus ruim een kwart van Nederland strekkend in een driehoek van zo ongeveer Den Helder naar Katwijk en dan naar Ede. 

De competitie zal op 1 februari 2015 van start gaan en word gehouden op verschillende locaties verspreid over het gebied waar Sportvisserij MidWest Nederland werkzaam is. De data wanneer de wedstrijden gehouden worden zijn hiernaast aangegeven. Over het aantal wedstrijden kan nu nog niet zoveel gezegd worden, dit ligt aan het aantal deelnemers. 

Dus ben jij tussen de 14 en 21 jaar en lijkt het je gaaf om aan deze eerste federatieve streetfishing competitie mee te doen en kans te maken op mooie prijzen, dan zijn wij opzoek naar JOU!! Schrijf je snel in!

Ben jij een ouder met een passie voor uw zoon of dochters hobby dan kunt U uiteraard mee als chauffeur en evt. begeleider!

Onze deelnemers zullen gepast worden gekleed door de club en we staan een ieder met raad en daad bij!

 

Interesse, geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.