Koud, kouder, ........

zo gaat deze gezellige wedstrijd de boeken in, en voor komend jaar is editie 2 al een zekerheidje.

Matige vangsten, euh nou ja wat je matig mag noemen, we zijn immers nogal verwend in Zeewolde. Er sneuvelden zelfs meerdere PR,s dus om nou te zeggen slecht is ook weer overdreven! 

 

De winst ging naar het koppel Patrick vd Bovenkamp en ............  ze kenden elkaar voor deze wedstrijd niet maar genoten van de vele visverhalen etc die ze met elkaar deelden. Tevens werd er ruim 24 kilo gevangen. Dat is voor elke visser een mooie score, en toch.........

We hadden het nog gekker verwacht zei een super tevreden voorzitter en zijn companen van de wedstrijdleiding uit Zeewolde en Rhenen beaamden dat graag.

Met recent individuele scores van 30 + bij een individuele wedstrijd is 24 kilo voor de winnaars wellicht in de aanname dat alles steeds beter wordt een teleurstelling maar als je de gezichten van de deelnemers zag genoot echt zonder uitzondering iedereen van een schitterende visdag. De kou nam bij sommigen het gevoel uit handen en voeten weg maar dat deerde niemand. Het toilet werd matig bezocht zei de toiletjuffrouw maar dat lag eraan dat door de kou en veel warme kleding het vinden van de nodige lichamelijke delen een speurtocht zou zijn, als je al wat zou vinden.  

De uitslag was er rond 15.00 uur en iedereen, ja ook de organisatie ging met een mooie prijs op huis aan, uiteraard niet zonder een gezellig hapje en drankje in het clubhuis wat wederom haar waarde voor de club en haar events bewees.

 

de scores, ach die doen er niet toe toch, de deelnemers weten het en waren tevreden, de gezelligheid zegevierde en het feit dat de wedstrijd voor 2019 al weer een zekerheid is bewijst dat.

 

We bedanken de wedstrijd commissie, Jan Rondhuis en Anton Verseveld voor hun inzet. Ook de barkeeper was weer hard aan het werk Otto Thijs ook jij uiteraard hartelijk bedankt.

De foto,s en de uitslag volgen in een volgend artikel op de website.